+36 (1) 460-1030

Cofely által nyújtott előnyök

Tapasztalataink feldolgozásával, minőségbiztosítással arra törekszünk, hogy szolgáltatásunk minél több gazdasági előnyt nyújtson Önnek.

Szolgáltatás minősége

Megbízható partner

Széleskörű szolgáltatás

Innovatív technikai megoldások

Környezetvédelem

Berendezésépítés

Tevékenységünk az újonnan épülő és felújításra kerülő ipari, szolgáltató és kereskedelmi épületek épületgépészeti rendszereinek felmérése, műszaki megoldások készítése, tervezése, kivitelezése.

A tervezés saját CAD-es állomásokon dolgozó tervezőink által történik. Arra törekszünk, hogy az építtető igényeit, a gazdaságosságot, az üzembiztonságot, a tűz- és környezetvédelmi előírásokat messzemenően kielégítő gépészeti rendszer valósuljon meg. Az engedélyezési tervdokumentáció készítésétől az épület jótállási idejének lejártáig ugyanazon létesítményfelelős felel a projektért.

Vállalkozásunk része a gépészetet működtető, vezérlő és szabályozó villamos erős- és gyengeáramú, valamint számítógépes épület-felügyeleti rendszerek telepítése, üzembe helyezése és funkciópróbák elvégzése.

Karbantartás, üzemeltetés

Karbantartás, hibaelhárítás

Kiválóan felkészült szakembereink segítségével Magyarország egész területén 24 órás készenléti szolgálattal állunk szerződéses Partnereink rendelkezésére az alábbi területeken:

Üzemeltetés

Helyszínen folyamatosan jelen lévő munkatársaink bevásárlóközpontok, irodaépületek, kórházak, ipari létesítmények teljes műszaki üzemvitelét végzik.

Hosszú távú garancia

A COFELY célja, hogy az általunk karbantartott berendezések a megrendelő által meghatározott teljes időtartam alatt maximális üzembiztonsággal és gazdaságossággal üzemeljenek.

Ennek érdekében a műszaki üzemeltetés valamennyi munkafolyamatát vállaljuk, úgy, mint a karbantartást, hibaelhárítást, javítást, illetve a pótalkatrészek biztosítását.

A hosszú távú garancia tartalmazza a szerződésben előre rögzített gépek és berendezésrészek cseréit, amennyiben a javítás gazdaságosan már nem megoldható.

A szerződésben előre meghatározzuk a karbantartandó berendezések jövőbeni költségtervét és a szolgáltatást a megrendelővel megállapodott átalányáron biztosítjuk.